Den nu 37-årige angriber er klar i spyttet, med hvem han forventer at se i Champions League-finalen næste år.

Af Lasse D. Drescher

Den nu 37-årige Dimitar Berbatov er stadig aktuel som fodboldspiller, hos det indiske hold Kerala Blasters. Dimitar Berbatov er specielt kendt for sine solide sæsoner hos Premier League-storklubberne Tottenham Hotspur og Manchester United.

(Photo by Matthew Peters/Man Utd via Getty Images)

Berbatov mener at Serie A-storklubben Juventus har gode chancer, i denne sæson for at komme langt i Champions League, endnu engang. Dimitar Berbatov forventer at se Juventus i Champions League-finalen.

Dimitar Berbatov udtaler følgende til Calciomercato:

“Jeg tror at Juventus vil komme i finalen, og så tror jeg på at de møder enten Manchester City eller FC Barcelona. Måden som City spiller på, og de spillere de har gør at de bare er favoritter. Jeg er sikker på de vil gøre bedre end sidste år, hvor de blev slået ud af Liverpool.

Real Madrid har selvfølgelig tabt Cristiano Ronaldo til Juventus, men det betyder ikke at holdet er dårligt, de har stadig stærke spillere. Barcelona ser jeg dog bare som det stærkeste spanske hold i denne sæson.

Men hvem der vil vinde, kan jeg ikke afgøre. Det er så tæt mellem de største hold, og det er og vil altid være umuligt at sige og afgøre på forhånd.”

Juventus har set stærke ud, og specielt i sidste sæson var de gode. Frem mod denne sæson har de vinket farvel til Gonzalo Higuain, men har så hentet Cristiano Ronaldo til klubben. En anden spiller som også er kommet tilbage til Juventus, er den italienske stopper Leonardo Bonucci.

Det tyder for alvor på at Juventus de har et hold til denne sæson, som godt kan komme langt i denne sæsons Champions League-turnering.

Læs også: Cavani med stikpille til PL: Jeg vil gerne se et PL-hold i Ligue 1