La MSN jubler. Der er nemlig jackpot. Både sportsligt og økonomisk. (Getty Images)

La MSN jubler. Der er nemlig jackpot. Både sportsligt og økonomisk. (Getty Images)

Hvis man har succes på en fodboldbane som klub, så tjener man normalt mange mange penge. Men det koster også at have spillerne klar til at levere, især når man har en af verdens mest omtalte – fortjent – angrebstrio til rådighed. 

Men i dag kan man i den britiske sportsavis, The Daily Mail, læse at det – ud over er de vanvittige lønninger, som La MSN bliver belønnet med – også er de gevaldigt høje bonusser, der koster mange for FC Barcelona.

Spillerne bliver for eksempel belønnet med klækkelige bonusser, når de vinder trofæer eller anden hæder med holdet. De fleste Superliga-spillere misunder de summer, som La MSN hiver hjem ved bare en ganske normal sejr i La Liga.

Hvor store de mange bonusser præcist beløber sig til vides ikke, men hvis Barcelona skal have forhåbning om at overholde et finansielt overskud, bør man måske kigge på en af disse bonusordninger, eller måske skille sig af med en af spillerne i trioen.

Ud over det har klubben ikke formået at finde en hovedsponsor endnu, som også giver økonomisk hovedpine for catalanerne.

Dog er et skifte ikke særlig sandsynligt, da de fleste klubber i Europa, ikke har råd til at købe enten Messi, Suarez eller Neymar lige nu, efter det for nyligt kom frem, at de til sammen har en frikøbsklausul på hele 3 milliarder danske kroner sammenlagt.

Men rygterne svirrer omkring, hvorvidt enten Manchester City, Manchester United eller Paris Saint-Germain vil være klar med et bud, hvis det skulle gå så vidt, at Barcelona må blive nødt til at skille sig af med en af stjernespillerne.