Den 31-årige Gaziantepspor-forsvarsspiller er blevet fundet død. Det var angiveligt selvmord. Klubbens præsident har bekræftet de tragiske nyheder. 

Af David Paris 

Den tyrkiske præsident for den tyrkiske klub Gaziantepspor bekræftet, at deres forsvarsspiller Frantisek Rajtoral har begået selvmord. Det står på klubbens hjemmeside. Alarmklokkerne begyndte at ringe i søndags, da han ikke mødte op til den aftalte klub-træning. Folk kørte ud og kiggede ved hans hus og fandt den 31-årige sten død.

Frantisek Rajtoral var tidligere tjekkisk landsholdsspiller og han har repræsenteret flere klubber i løbet af sin fodboldkarriere, der på tragisk vis endte søndag. Marila Pribram, Banik Ostrava, Viktoria Plzen og Hannover er alle klubber han har spillet for. Hans mest succesfulde år var hans syv år i Viktoria Plzen fra 2009-2015. Efterfølgende skiftede han til den store traditionsrige Bundesliga-klub Hannover 96, hvor successen dog udeblev og i sommeren 2016 røg han til Tyrkiet og klubben Gaziantepspor.

Gaziantepspor-præsidenten Ibrahim Kizil har udtalt følgende til mediet Sporx: “Desværre kan jeg bekræfte, at nyheden om selvmord er sandt. Hans holdkammerater var bekymrede, da Rajtoral ikke deltog i dagens træning. Han var en ordentlig person med gode værdier. Han syntes ikke at have noget problem. Jeg ved virkelig ikke hvorfor han gjorde sådan en forfærdelig ting.”

Træneren for holdet Bulent Uygun er blevet citeret for at sige: “Vi har ikke forventet sådan noget. Alle mine spillere er i chok. Alle græder tårer.”

Ratroral spillede i alt 14 kampe for Tjekkiet og deltog blandt andet i EM i 2012.