Romelu Lukaku scorede to mål i sin debut på Old Trafford, men den belgiske angriber er alligevel ikke helt tilfreds, udtaler den brølstærke angriber med et smil på læben til engelsk tv.

Lukaku ville nemlig gerne have haft et hattrick i søndagens kamp mod West Ham.

Den belgiske angriber scorede to gange i 4-0 sejren efter Manchester United åbnede denne sæson med stil. En storsejr, der giver masser af optimisme blandt tilhængerne af Red Devils.

Med Lukaku i front, der angiveligt blev hentet fra Everton for omkring £75 millioner, har fansene god grund til at tro, at deres hold kan forsøge at vinde mesterskabet i denne sæson. En bedrift, man ikke har opnået siden 2012/13-sæsonen.

Da han blev spurgt, om han havde på mere, af MUTV, sagde Lukaku følgende med et lille smil på læben og et glimt i øjet:

– Jeg havde håbet på, det ville blive til tre mål og et hattrick havde været retfærdigt. José havde en plan, og vi fuldførte den. Fansene var godt tilfredse med vores præstation, der var meget offensivt spil fra os, samtidig med vi holdt målet rent, så alt i alt en god holdpræstation, siger Lukaku til MUTV.

Manchester United er kommet godt fra land i denne sæson med 4-0 sejren, og kan dermed foreløbigt lade sig indlogere på førstepladsen.

LÆS OGSÅ: Nedturen fortsætter i FCK: Profil ude resten af året