Ung Ligue 1-profil rygtes mod to Premier League-giganter, som skulle have fået øjnene op for franskmanden.

Af Lasse D. Drescher

Ifølge mediet RMC Sport, så har Premier League-storklub stor interesse, i at sikre sig Lyon-midtbanespiller. Spilleren som sættes i forbindelse med Tottenham, er den 21-årige franskmand Tanguy Ndombele.

(Photo by Mike Hewitt/Getty Images)

Den unge franskmand har allerede lavet fire assist, hvilket har fastslået den gode start på sæsonen, som Lyon og Ndombele har fået. Det er formentlig også derfor, at en storklub som Tottenham, har fået øjnene op for det franske talent.

Samtidig med at Tottenham skulle have stor interesse i Tanguy Ndombele, så skulle en anden Premier League-storklub også have fået øjnene op, for franskmanden. Den anden klub er Manchester City, hvor Pep Guardiola er træner.

Det forlyder sig at Tottenham i sidste uge, skulle have afsløret at de har lavet et uofficielt bud på Ndombele. Det bud lyder på omkring 380.000.000 kroner. Dog meldes der intet om, hvor vidt det er nok for at Lyon, vil lade deres unge profil forlade klubben.

Tottenham skulle have interesse, i at finde sig en fremtidig erstatning til belgieren Mousa Dembele. Den belgiske midtbanespiller er efterhånden kommet op i årene, så derfor skal Pochettino og Tottenham-ledelsen ud og finde en nyere og formentlig yngre spiller.

Vil skiftet til Premier League være godt?

Dog fastslås det samtidig også, at prisen på Tanguy Ndombele kan stige, såfremt at de to førnævnte engelske storklubber fortsat, har interesse i franskmanden. Men alle de spekulationer og spørgsmål, kan man først stille sig selv når vi når frem til januar.

Men det bliver uden tvivl spændende, at følge den unge franskmand i fremtiden. Da han er velspillende hos den franske storklub, dog er der tvivl om hvor vidt et skifte til en PL-gigant, måske er et for stort spring.

Læs også: Chelsea-profil er eftertragtet hos Seire A-storklub