Manchester United håber på at hente Mauricio Pochettino til Old Trafford som erstatning for Louis Van Gaal

Mauricio Pochettino er blevet sat i forbindelse med et skifte til United, som Van Gaals erstatter. Manchester klubben er ved at have mistet tålmodigheden til hollænderen efter en masse skuffende resultater. Man har spillet otte kampe uden en eneste sejr, derfor er United inde i den værste stime siden 1961.

Ifølge The Mirror er United stablen overrasket over Pochettinos flotte resultater hos Tottenham. Spurs er på nuværende tidspunkt tre point foran United. Pochettinos hold er kendt for at spille hurtig angribende fodbold, samtidig med at Tottenham har den bedste defensiv i Premier League denne sæson.

Pochettino har haft en fremragende sæson hos Spurs.

Pochettino har haft en fremragende sæson hos Spurs.

Hvis man så tager Van Gaal, så er han blevet kritiseret grundet hans spillestil. Van Gaal elsker pasningsspil, også nede på egen halvldel og det er et stort problem for United, da United slet ikke får angrebet nok.

En anden træner som kunne komme til United er Laurent Blanc, han er træner hos Paris Saint-Germain og de føre suverænt Ligue 1 med et 20 points forspring til andenpladsen.

Van Gaal har ikke fået tillid fra publikum efter at man røg ud af Champions League, og mistet pladsen i toppen af tabellen i Premier League. Van Gaal har gjort så Old Trafford ikke længere er deres fort, men et sted hvor alle kan komme og snuppe point hvis de har det rigtige mindset.

Manchester United er nødt til at arbejde hurtigt hvis de ønsker Blanc, fordi det tyder på at Laurent Blanc er ved at underskrive en længer varende kontrakt, mens Pochettino ser ud til at føre Spurs til deres første Champions League kvalifikation siden Harry Redknapp sidste gjorde det i 2011.

Laurent Blanc har gjort PSG til et af de bedste hold i verden.

Laurent Blanc har gjort PSG til et af de bedste hold i verden.

Læs også: Real gav Deportivo klø på Bernabeu