(Photo: Getty Images)

Af Nico Qazi

Tony Adams er et navn der fylder en del hos tilhængerne fra Premier League-klubben Arsenal F.C. Tony Adams er en af de helt store profiler i Arsenals historie. Han spillede for klubbens ungdomsakademi fra 1980 til 1983, hvorefter han blev en del af klubbens voksne rækker og spillede fra 1983 til 2002. Her spillede han forbløffende 504 kampe og den store forsvarsklippe slap afsted med 32 scoringer i sin tid i Arsenal.

Tony Adams skrev den 10. april i år 2017 under på en kontrakt der skulle give ham en mulighed for at styre tøjlerne i den spanske klub Granada Club de Fútbol, der i øjeblikket spiller i den spanske mesterrække. I det spanske har han til den resterende del af 16/17-sæsonen til at vise sit værd som træner.

LÆS OGSÅ: KLOPPS BUD PÅ NÆSTE KEEPER I LFC

Granada ligger i øjeblikket til nedrykning på en 19. plads i den spanske mesterrække ’La Liga’, med 20 point efter 33 kampe. De har indtil videre i sæsonen vundet 4 kampe, tabt 21 kampe og spillet 8 kampe uafgjort.
Tony Adams der trådte til i april er allerede nu gået i gang med at kigge på mulige profiler til den kommende sæson i det spanske.

Han har efter sigende været på udkig i blandt andet Amerika og i England, har ifølge Sky Sports: Transfer Central set sig varm på den tidligere Premier League-duo; Nigel Reo-Coker og Kieran Richardson.

LÆS OGSÅ: RAMOS OG PIQUE I VILD ORDKRIG

Reo-Coker spiller i øjeblikket i MLS og Richardson er uden kontrakt, men det stopper ikke Adams fra at tilføje følgende til Sky Sports:

“De har begge to været fantastiske og jeg kunne virkelig godt tænke mig at tilføje dem til truppen og vi vil tilbyde dem aftaler til den kommende sæson. Vi må dog se i øjnene at vi har et økonomisk problem i øjeblikket som ikke tillader os at hente dem.”

Ville den tidligere Premier League-duo kunne løfte Granada med Tony Adams i spidsen? Skriv din mening i kommentarfeltet.