Tony Pulis fortæller at West Bromwich spillerne skal nyde øjeblikket, og fortsætte det flotte arbejde.

Af: Lasse D. Drescher

Louis Van Gaals hold har vundet deres sidste fire kampe, men West Bromwich har også en flot stime igang, med kun to nederlag i de sidste 10 kampe.

Tony Pulis fortalte dette til Skysports:

“Vi vil gå ud og gøre vores bedste, det er også det vi har gjort i alle de andre kampe. Manchester United er et godt hold , de har nogle gode spillere. Vi ved det vil blive en hård og svær kamp. Manchester United har jo fåët en masse flotte resultater på det seneste. Jeg skal bare sørge for at mine spillere nyder øjeblikket, og kampen. Det vigtigste er at nyde det. De sidste tre ligakampe har vi vundet over Everton, tabt til Crystal Palace og en uafgjort imod Leicester. De sidste to kampe imod Palace og Leicester har været fulde af mål, så derfor er der ingen som brokker sig.”

Chris Brunt udgik i kampen imod Crystal Palace med en skade..  (Photo by Nigel Roddis/Getty Images)

Chris Brunt udgik i kampen imod Crystal Palace med en skade.. (Photo by Nigel Roddis/Getty Images)

Pulis fortæller lidt om Chris Brunts skade, og hans vigtige rolle:

“I hans alder er det skidt at få en skade, og Chris er blandt Nord Irlands stjerner, sammen med Gareth McAuley og Johny Evans. Det er ærgeligt at mangle sådan en vigtig spiller i så lang tid, men det er sådan sporten er og vi glæder os selvfølgelig til Brunt kommer tilbage.”

Læs også: Barcelona vinder 5-1 og slår vanvitig rekord