7. Manchester United 2-1 Bayern München, Champions League, 1999

Kun lidt over en måned senere skrev Manchester United, der også kaldes The Red Devils sig ind i historiebøgerne. De var nemlig på grund af comeback i Torino kommet i finalen i Champions League. Modstanderen var Bayern München fra Tyskland.

Efter kun seks minutter af finalen, der blev spillet på Camp Nou, kom Bundesliga-klubben foran på et flot frispark. Så havde United-spiller næsten en hel kamp til at score et enkelt mål og få kampen i forlænget spilletid. Og man kan sige, at de udnyttede tiden til fulde.

(Photo by Matthias Hangst/Bongarts/Getty Images)

91 minutter spillet. Stadig 1-0 til Bayern München. Men så kom Teddy Sheringham først på et hjørnespark og scorede til 1-1. Fejringen gik helt amok og det tog tid før bolden blev givet op igen. Tiden blev naturligvis lagt til. Og den tid havde Ole Gunnar Solskjaer udset sig som sin tid. Det var nemlig tid til at blive en helt. Han scorede på et hjørnspark fra David Beckham 2 minutter senere. Ekstase. Ekstase.

6. Angola 4-4 Mali, Africa Cup of Nations, 2010

Prøv at forestil dig dette: Du er værstnation for en stor turnering og efter kun 11 minutter af åbningskampen så er du foran 4-0 foran dine egne fans. Det var virkeligheden for Angola i den første kamp i gruppespillet i Africa Cup of Nations i 2010.

Og den føring holdte hele kampen. Eller næsten hele kampen. Med kun 79 minutter begyndte , hvad er skulle vise sig at være et stort mareridt for Angola-spillerne. Seydou Keita scorede til 4-1 og to minutter før tid kunne den daværende Sevilla-angriber Fredi Kanoute juble efter en scoring til 4-2. Og med to minutter tilbage og med en føring på to mål så skulle man som Angola-fan ikke været bekymret for noget. Sådan er det i hvert fald ofte. Bare ikke lige i den kamp. 93 minutter inde kampen scorede Keita igen og efter 95 spillede minutter brød helvede løs: Mustapha Yatabare scorede til slutresultatet 4-4.