Går du også tit og undrer dig over, hvem der mon er de mest hadede fodboldspillere i verden? Så frygt ej! Vi har samlet en liste over nogle af de mest hadede fodboldspillere i verdenen. Listen inkluderer en del spillere fra den engelske Premier League og den spanske La Liga. Lejlighedsvis er noget af hadet dog ikke helt fortjent – for eksempel er fodboldspillere, som spiller for de større hold mere udsat for had, end de spillere, der ikke har det samme omdømme.

Foto: Alex Livesey/Getty Images

  1. Ashley Young

Stakkels Ashley Young figurerer på listen, fordi han ofte har svært ved at holde sig på benene. Young har en træls evne til at spille skuespil og filme, når muligheden opstår. Han har tildelt mange straffespark til de hold, han har spillet for i Premier League, og som oftest har han filmet sig til dem. Han er blandt andet blev advaret af sin tidligere træner, David Moyes, for sit skuespil under kampene. I løbet af hans karriere har han også modtaget utallige advarsler for film.

  1. Dani Alves

Alves er også en af de mest hadede fodboldspillere, som fremstår på denne liste. Dette skyldes, at han har en tendens til at begive sig ud i vanvittige tacklinger, med store, smertelige skader til følge for modstanderne. Men han kan også finde ud af at filme. Et eksempel er, da FC Barcelona mødte Real Madrid i en kamp i Champions League. Alves flyttede sit ben tidsnok til, at det så ud, som om, at han var blevet brutalt nedlagt. Madrid-spilleren blev udvist, og Barcelona avancerede til næste runde. Hans formel med at “fake” skader har han benyttet sig af utallige gange – og han stopper ikke, før dommeren tildeler ham et gult kort for dette.

  1. Sergio Ramos

Den spanske forsvarsspiller, Sergio Ramos, der har figureret i toppen af spansk fodbold gennem længere tid, fortjener også en plads på denne liste. Ramos har anskaffet sig mere end 22 røde kort i La Liga-regi, hvilket gør ham til den spiller i La Liga, som har modtaget flest kort med en rød farve. Et stort temperament, der som regel kammer over, har gjort ham til en spiller, mange afskyr.

  1. Ashley Cole

Der er mange grunde til at hade Ashley Cole. For eksempel har han været utro med sin ekskone, Cheryl Cole, mange gange, indtil hun til sidst besluttede sig for at forlade ham og forlange en skilsmisse. Han forlod den klub, som havde givet ham tillid og udviklet ham til en sand klassespiller til fordel for flere penge fra en rigere klub.

  1. Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo er også en fodboldspiller, som opnår had fra mange mennesker. Dette skyldes hans tendenser til at få tilkendt adskillige fri- og straffespark. Derudover er han naturligvis også god til at spille fodbold, hvilket automatisk gør ham til en hadet person.

Benyt pilene nedenfor, for at bladre