1. Barcelona 6-1 Paris Saint-Germain, Champions League, 2017

Nummer 1 på listens er også den  nyeste kamp på listen. Så den burde stå frisk i erindringen på alle læsere. Dog vil vi alligevel forsøge at gengive kampen i korte træk. Det er Champions League-knock out-fase. PSG møder Barcelona. Første kamp ender overraskende 4-0 til PSG på hjemmebane. Efter kampen var der snak om fyring af Barcelona-træner Luis Enrique, men han fik altså lov til at prøve at komme videre i turneringen to uger senere.

(Photo by Alex Caparros/Getty Images)

Luis Suarez scorede hurtigt for den catalanske storklub, ligesom Layvin Kurzawa fra PSG lavede selvmål. 2-0 og nu manglede klubben fra La Liga kun to mål mere. Lionel Messi scorede på straffe fire minutter inde i halvleg. 3-0. Spændende. Edinson Cavani scorede et flot langskudsmål minutter senere og så lignede det altså  videre avancement til PSG. Men sådan ville Barca-spillerne det ikke.

Chancen for kvartfinalen var nu langt væk. To mål og kun 25 minutter tilbage. Men med 88 minutter spillet kom der håb igen. Neymar scorede på et frispark og minutter efter scorede han på et straffespark. Fem minutter inde i overtiden sikrer Sergi Roberto Barcelona sejren på 6-1 og kvartfinalen var i hus. Fantastisk kamp. Ingen troede på Barcelona, men det gjorde det. Og Luis Enrique blev ikke fyret.