(Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)

Transfervinduerne er altid sjove. Man er som regel spændt på, hvad fremtiden byder for ens egen klub, og hvor alle de store stjerne ryger hen. Derfor opstår der massevis af rygter, men vi har nu samlet de 10 dyreste transfers i dette transfervindue, så du kan få et knivskarpt overblik. Se listen, som rummer gigantiske summer, nedenfor:

af Emil Plovgaard

1: Romelu Lukaku – Pris: 85 millioner euro

Efter fire sæsoner hos Everton, har den belgiske angriber nu endeligt besluttet sig for at prøve noget nyt. Med 68 mål i 141 kampe skabte han sig et godt ry i engelsk fodbold, og er nu skiftet til Jose Mourinhos Manchester United – den samme træner, som ikke gav ham chancen på Stamford Bridge i sin tid.

2: Kyle Walker – Pris: 55 millioner euro

Kyle Walker har været førsteprioritet på Manchester City-træner, Pep Guardiolas ønskeliste. Derfor betalte han en rekordsum for en forsvarsspiller, for at lokke den engelske back til klubben fra Tottenham.

3: Alexandre Lacazette – Pris: 53 millioner euro

Han har scoret 100 mål i Ligue 1. Derfor skulle der ske noget nyt. Franskmanden har valgt at rive teltpløkkerne op, og skifter over kanalen. Fra Lyon til Arsenal. Han vil konkurrere med landsmanden, Oliver Giroud, om en plads i startopstillingen, med mindre sidstnævnte forlader klubben denne sommer.

4: Bernardo Silva – Pris: 50 millioner euro

Efter tre sæsoner hos Monaco, har han udviklet sig til at blive en af de bedste playmakere i europæisk fodbold. Som 22-årig har han valgt at udfordre sig selv endnu mere, ved at skifte fra Monaco og Ligue 1 til Manchester City og Premier League.

5: Leonardo Bonucci – Pris: 42 millioner euro

For en uge siden, troede ingen på, at han skulle forlade Juventus i dette vindue. Seks titler på syv sæsoner og en nøglespiller i Juventus-forsvaret. Imidlertid har problemerne med træner Allegri blot vokset sig større, og den italienske forsvarer har valgt AC Milan som næste destination for hans karriere.

Du kan bladre ved at benytte pilene nedenfor