#6 – Alexandr Hleb

Alexandr Hleb suser forbi Sami Hyypiä og Jamie Carragher. Foto: Getty Images

Alexandr Hleb suser forbi Sami Hyypiä og Jamie Carragher. Foto: Getty Images

Købt fra: Arsenal for 12 millioner euro
Solgt til: Gensidig ophævelse af kontrakt

Selv om han havde en succesfuld tid hos Arsenal, så gjorde hviderusseren et dumt foretagende, da han skiftede de trygge rammer i London ud med de store forventninger i Barcelona.

Hleb har efterfølgende i flere interviews slået fast, at hans største fortrydelse i sit liv netop var at skifte fra Arsenal til Barcelona, for hans karriere blev aldrig den samme igen.

#5 – Gerard López

(Photo by Michael Steele/Getty Images)

(Photo by Michael Steele/Getty Images)

Købt fra: Valencia for 25 millioner euro
Solgt til: Monaco på en fri transfer

Gerard López var en spiller, som kunne spille samtlige positioner på midtbanen. Mest gjorde han sig dog i det offensive aspekt af spillet, hvor han med sine store færdigheder inden for skud, afleveringer og dødbolde på forhånd var et godt match til Barcelona.

Desværre for López fik han aldrig gennembruddet i klubben, og blev efterfølgende sendt på en fri transfer til en vis monegaskisk klub.

#4 – Marc Overmars

(Photo by Sandra Behne/Bongarts/Getty Images)

(Photo by Sandra Behne/Bongarts/Getty Images)

Købt fra: Arsenal for 25 millioner pund
Solgt til: Han måtte desværre stoppe karrieren

Allerede Barcelona-fans jublede, da de hørte nyheden om, at hollandske Marc Overmars nu var landet i lufthavnen i Barcelona og var på vej til at underskrive kontrakten med den catalanske klub.

Selvom forventninger med god grund var sat højt fra starten blev Overmars’ ophold i Barcelona dog meget præget af skader, og han tilbragte mere tid på bænken end på banen.

Noget stort gennembrud fik Overmars ikke, og både FC Barcelona og hollænderen selv må spørge sig selv hvordan det kunne gå så galt.

Brug pilene nedenfor for at bladre