Mange gange bedømmer vi en spillers succes ud fra pokalskabet i løbet af personens karriere. Selv om dette måske ikke er den mest præcise måleenhed, så er den verden, vi lever i, primært baseret på tal. Og derfor kan vi ikke ignorere dem.

Derfor er det også en god anledning til at se de 10 spillere, som har flest trofæer i fodboldens verden. Der er kun tale om de trofæer, som er blevet vundet på klubplan.

#10 – Kenny Dalglish: 29 (Celtic og Liverpool)

Dalglish er en legende i Liverpool. Forståeligt nok. Ikke mindre end 29 trofæer har skotten vundet gennem sin karriere hos Celtic og Liverpool. Liverpool betalte 440.000 pund for angriberen, som dengang var en rekord. Pengene var dog godt givet ud, og Dalglish har præsteret som både spiller og manager.

Foruden Liverpool, har han også siddet på trænersædet i både Blackburn Rovers og Celtic.

#9 – Vitor Baia: 30 (FC Porto og FC Barcelona)

Det er ikke mange, som har hørt navnet på denne tidligere Barcelona- og Porto-målmand. Portugiseren tilbragte det meste af sin karriere i hjemlandet, kun afbrudt af et kort ophold hos FC Barcelona. Baia vandt 25 trofæer med ‘Dragerne’, og yderligere fem med de catalanske giganter.

#8 – Zlatan Ibrahimovic: 31 (Ajax, Juventus, Inter, Barcelona, AC Milan, PSG og Manchester United)

Vi kender alle denne “bad boy”. Zlatan Ibrahimovic behøver ingen ikke at blive introduceret for jer. En af de mest farlige målscorere i nyere tid. Svenskeren har erobret det meste af Europa. Han har vundet mindst et trofæ i hver sæson, siden han forlod hjemlandet, Sverige, i 2001.

På trods af, at han har haft en af de bedste karrierer i historien, så ender svenskeren sin karriere uden en Champions League-titel.

#7 – Gerard Piqué: 32 (Manchester United og FC Barcelona)

Gerard Piqué har vundet et utal af trofæer. Lige siden han ankom til Catalonien for anden gang, har han tilføjet utrolige 26 trofæer til hans cv. Måske bliver listen af trofæer endnu længere.

#6 – Maxwell: 33 (Cruzeiro, Ajax, Inter Milan, Barcelona og PSG)

Siden han vandt den brasilianske pokalturnering i 2000, har Maxwell vundet et hav af titler. Den 37-årige brasilianer dømmes næsten altid ude, før sæsonen er gået i gang, men alligevel ender det med, at han efterlader sine skeptikere med måben, når den er overstået.

Maxwell har vundet utrolige 33 trofæer i hans 17 år lange karriere, som startede hos Cruzeiro i 2000.