Football Manager-vidunderbørn, Premier League-superstjerner og landsholds-stjerner – disse er de 10 bedste unge spillere i verdenen i følge JJ Bull. Alle spillere er 21 eller under i slutningen af 2016/17 sæsonen.

10. Marcus Rashford, ang, 19, Man Utd (England)

En skade til Anthony Martial gav Rashford chancen han havde brug for og han har ikke set sig tilbage siden. En naturlig målscorer. Rashfords sans for løb og hans evner på bolden har skilt ham fra resten af Uniteds ungdomsakademi og han er gået fra anonym til et globalt navn på halvanden sæson.

9. Andre Silva, ang, 21, AC Milan (Portugal)

(Photo by Shaun Botterill/Getty Images)

Han er ofte blevet set som Ronaldos arvetager, Silva er en anderledes spiller, men han har lært meget af Ronaldo de seneste år og er blevet en fantastisk spiller i boksen. Silva blev solgt til AC Milan tidligere på sæsonen, efter han imponerede for Porto ved at score 16 mål i 32 ligakampe. En fremtidig stjerne.

8. Gianluigi Donnarumma, Mm, 18, AC Milan (Italien)

(Photo by Marco Luzzani/Getty Images)

Man behøver ikke sige meget mere end hans navn, før man ved hvem han er og hvad han står for. Donnarumma gjorde debut som 16 årig på Milans førstehold og har siden ikke set sig tilbage, han har været første-valg lige siden.

7. Marco Asensio, Om, 21, Real Madrid (Spain)

(Photo by Shaun Botterill/Getty Images)

Han scorede i Champions League-finalen i Real Madrids 4-1 sejr over Juventus. Mange vidste ikke hvem han var før sæsonen startede, men han har altså taget verden med storm og han kunne sagtens blive en fremtidig verdensstjerne, hvis han ikke allerede er det.

6. Kingsley Coman, Kant, 21, Bayern Munchen (France)

(Photo by A. Beier/Getty Images for FC Bayern )

Han startede i Paris Saint-Germain, så skiftede han til Juventus, hvorefter han blev udlånt og derefter solgt til Bayern Munchen i en alder af kun 21 år. Man behøver vel ikke sige meget mere, man kan ikke være helt dårlig, hvis man har spillet for Italiens, Frankrigs og Tysklands bedste hold i en alder af 21 år.

Læs videre på næste side for at se, hvem der er det største talent i verden lige nu: