Premier League er i gang – det er den næstbedste engelske fodboldrække også. Den hedder The Championsship og selvom fjernsynet og medierne ikke bruger særlig meget tid på det næstbedste, så er der faktisk ikke særlig meget ‘næstbedst’ over Championsship. Det er en hård række, med mange gode og intense kampe og så er der nogle uhyre dygtige fodboldspiller, som man ikke begriber ikke spiller på det højst mulige niveau. Det er de spillere, vi kigger nærmere på i denne artikel.

Af David Paris 

Vi har, med inspiration fra den engelske medie The Telegraph, fundet 8 spillere, der kunne få en gloværdig karriere i Premier League – og som vi synes Premier League-mandskaberne burde købe inden tranfervinduet lukker om få dage.

Sone Aluko – Fulham

Den 28-årige Sone Aluko er bestemt ikke færdig på topplan og vi er sikre på, at den lynhurtige kantspiller kan meget mere end at spille The Championsship med Fulham. Det gode er, at han allerede har Premier League-erfaring og så scorede han faktisk 8 mål og lavede 10 assists for netop Fulham sidste sæson. I og med, at han spiller i den næstbedste engelske række burde prisen for ham ikke være så forfærdelig høj – klubber som Hudersfield, West Ham United eller måske Swansea kunne måske godt bruge Aluko.

Marc Roberts – Birmingham

Sidste sæson gjorde Marc Roberts sig i Championsship-klubben Barnsley og det gik faktisk temmelig godt. Roberts var i flere omgange rygtet til en større klub, måske i Tyskland, måske i Englands bedste række, men i stedet snuppede en anden Championsship-klub ham, nemlig Birmingham for omkring 30 millioner dansker kroner. Den unge offensivsspiller er spået en stor fremtid og måske er han manden, der endegyldigt får Birmingham City tilbage på den store engelske fodboldscene.

Lee Cattermole – Sunderland

Den engelske midtbanespiller er nok allermest kendt for at være blandt de hårde hunde i engelsk fodbold. Den efterhånden gamle midtbanegenerel har dog stadig et par år tilbage i sig og de kunne sagtens bruges på et højere niveau end Championsship. Sunderland er ganske vist et tophold, men den erfarne Cattermole, der er eminent god til at bryde boldene på midtbanen har aldrig rigtig formået at slå igennem i en Premier Leauge-topklub. Måske Tottenham eller Everton kunne bruge ham som skraldemand på midtbanen?

(Photo by Jan Kruger/Getty Images)

Brug piletasterne herunder for at komme videre til næste side