Fodboldspillere bliver ofte uretmæssigt stemplet som folk, der bruger mere tid på at bekymre sig om deres frisure end på at bekymre sig om verdens problemer. Dog fortjener nogle spillere det… vi tager nu et kig på fem spillere, der har røvet en anden spillers kone… 

AF KRISTIAN PARIS 

6. Jordan Ayew (og Afriyie Acquah)

Jordan Ayew er liggende… 

Jordan Ayew, Swansea angriberen, slap på en eller anden måde afsted med at gøre kur til en kone til en af hans landsholdskammerater. Det skete for over fire år siden, og historien blev afsløret via YouTube – og så brød helvede løs.

Han var nemlig involveret i et hemmeligt forhold med Amanda Acquah, konen til Torinos midtbanespiller Afriyie, hvilket senere førte til en rigtig grim skilsmisse.

5. Thibaut Courtois ( og Kevin De Bruyne)

Photo by Paul Gilham/Getty Images

Det er på en eller anden måde kommet godt og grundigt ind under gulvtæppet, så ingen har hørt om det. Hvorom alting er, havde Courtois en affære med Caroline Lijnen – den daværende kæreste til landsholdkammeraten Kevin De Bruyne.

I skal dog ikke have mere ondt af De Bruyne end som så, for det forholder sig faktisk sådan, at Caroline planlagde affæren pga. De Bruynes egen utroskab med hendes bedste veninde… noget af et drama…

4. Mauro Icardi (og Maxi Lopez)

Photo by Valerio Pennicino/Getty Images

Det ultimative eksempel på, at gå bag om ryggen på en ven. Mauro Icardi og Maxi Lopez var holdkammerater i Sampdoria, da Icardi gik på krid jagt efter Lopez’ model kone, Wanda Nara. Noget, der i virkeligheden førte til deres skilsmisse i 2013.

Icardi har sidenhen giftet sig med Nara, og parret udtrykker med glæde deres lykkelige liv og familie via instagram. En familie, der indebærer to små børn.

Hver gang de to mødes i Serie A, er der altid onde øjne imellem dem, og det er altid Icardi, der undgår Lopez. Svært at klandre ham efter at være sådan en douchebag…

Brug piletasterne til at komme videre…