5. Jack Butland/Lee Grant – Stoke City

Jack Butland er en af de mest lovende unge målmand i hele England og han er allerede bedre end de fleste etablerede og erfarne keepere i Premier League. I denne sæson er han vendt tilbage efter næsten et år på sidelinjen med en skade og det har bestemt ikke ødelagt hans spil på banen. Den aldrende Lee Grant,34, har ageret backup for Butland og med næsten ingen Premier League-erfaring var eksperter og fans skeptiske, da Stoke City hentede ham på en permanent aftale i januar måned i år. Han har dog siden bevist sit værd og det er et under, at den tidligere Burnely-målmand gennem det mest af sine karriere  har spillet i de lavere engelske rækker og The Championship.

4. Petr Cech/David Ospina – Arsenal

Petr Cech er ikke den samme keeper som han var i midten af 00’erne for Chelsea, men stadig blandt topeliten, selv på internationalt niveau. Lige bag ham står den gode David Ospina, der siden skiftet til Arsenal i 2014, grundet flotte præstationer under VM for Colombia samme sommer, ikke helt har fundet sig til rette. Han er dog stadig en målmand af den kvalitet, som andre klubber i rækken ville slå ihjel for.

Polske Wojciech Szczesny ser ud til at vende tilbage til London-klubben efter to år på lån i Roma og det gør kun målmandsposten endnu mere spændende for træner Arsene Wenger, med tre potentielle førstevalg.

3. Hugo Lloris/Michel Vorm – Tottenham Hotspur

Før skiftet til Tottenham i 2014 var Michel Vorm en verdensklasse keeper og han var fast mand i Swansea og nærmede sig det hollandske landshold. Han var rygtet til flere større klubber, og da valget faldt på Totteham undrede mange sig; Vorm ville jo aldrig nogensinde komme til at slå Hugo Lloris af. I dag spiller Vorm cup- og internationale kampe, mens franske Lloris tager sig af Premier League-kampene.

Brug piletasterne herunder for at komme videre til næste side