Premier League betragtes af mange som at være den bedste liga i verden. Derfor er der også en vis prestige i at have spillet en masse kampe i ligaen. Se, hvem, der har spillet allerflest nedenfor. 

AF KRISTIAN PARIS

8. Jamie Carragher

2013: Jamie Carragher (Photo by Michael Regan/Getty Images)

Antal kampe i Premier League: 508

Det faktum, at Carragher har flere kampe på CV’et end Steven Gerrard er en indikation på, hvor stor en indflydelse han har haft over sine 17 år i Liverpool i Premier League.

Den tidligere midtstopper har kun formået at lave tre mål i sine 508 kampe for klubben, men det betyder ikke, at han er mindre vigtig end de andre.

7. Mark Schwarzer

Antal kampe i Premier League: 514

Overrakskende nok er Schwarzer en af de to målmænd på denne liste. Han har spillet for middelmådige klubber som Middlesbrough, Fulham, Chelsea, Leicester City og i alt er det blevet til  514 kampe.

6. Emile Heskey

Antal kampe i Premier League: 516

Nogle vil måske bliver overrasket over at se ham her på listen, taget hans kritik i betragtning, men Heskey var faktisk meget populær i Premier League.

Han startede sin karriere i LeicesterCity for senere at blive solgt for mange penge til Liverpool.

Fem år blev det til her inden han røg videre til små ophold i Birmingham, Wigan og Aston Villa.

Desuden lavede han 110 mål i Englands bedste række.

5. Gary Speed

Antal kampe i Premier League: 535

Gary Speed spillede faktisk hele fem sæsoner udenfor the PRemeir League. Tænk over, hvor meget længere opppe, han ville have ligget, hvis de også havde talt med.

Leeds United, Everton, Newcastle og Bolton hed de klubber, der havde den hurtige spiller på lønningslisten, der spillede som midtbane blandt andre pladser også.

Brug piletasterne til at se de sidste fire på listen.