4. David James

Antal kampe i Premier League: 572 

Den tidligere engelske keeper David Jems nåede spille for fem forskellige PL-klubber i sin karriere: Aston Villa, Liverpool, West Ham, Man City og Portsmouth.

Hans solide indsats mellem stængerne har gjort, at han har spillet hele 572 kampe i den bedste engelske række over hele 18 år. Han nåede at vinde beskedne to trofæer: FA Cuppen og en Liga Cup.

3. Frank Lampard

 (Photo by Richard Heathcote/Getty Images)

Antal kampe i Premier League: 609

Chelseas all time topscorer når lige akkurat ind på top tre over de spillere, der har spillet flest kampe i Premier League, eftersom han både spillede for West Ham, Chelsea og Man City.

Den tidligere engelske landsholdsgeneral var en af de bedste midtbanespillere i verden i næste et årti, og han beviste i adskillige år sit værd for London klubben.

En legendarisk figur i Chelsea.

2. Ryan Giggs

(Photo by Matthew Ashton – AMA/Getty Images)

Antal kampe i Premier League: 632

En af de meste legendariske spillere i britisk historie er Ryan Giggs. Han er ved miste en af sine rekorder som den med flest kampe i Premier League.

Den tidligere walisiske landsholdsspiller har været i Man United hele sin karriere og har formåede han at vinde 13 PL-titler sammen med fire FA Cups og tre Champions League titler.

1. Gareth Barry

Football Soccer 

Antal kampe i Premier League: 632

Nu er han i sin fjerede PL-klub. Barry har været i topdfodbolden siden de fleste kan huske.
Han begyndte sin tid i Aston Villa for over to årtier siden, og her blev han hurtig en god spiller og kaptajn inden han blev solgt til Man City for 120 millioner.

Den 26-årige spiller hjalp klubben til at vinde titlen i 2012, før han blev sendt videre til Everton. Nu er han hos WBA, han vil snart nå det famøse 700 mærke i Premier League kampe.