José Mourinho har i noget tid været på udkig efter en konsistent angriber, som kan give Manchester United det de mangler på banen. En angriber der kan bidrage med en masse mål. Det så ud til at han var fundet i svenske Zlatan Ibrahimović, men en skade har sået tvivl om Zlatans Manchester United fremtid.

Af Nico Qazi

Torino præsident, Urbano Cairo, har efter et interview med Gazzetta dello Sport udtalt at han ikke har i sinde at sælge sin stjerne angriber Andre Belotti til nogle af rivalerne fra støvlelandet Italien.

Dette passer perfekt for Manchester United, der har brug for en ny angriber med Zlatan ude, Wayne Rooney der er ved at komme op i årene og unge Marcus Rashford der måske ikke er klar til det store pres.

LÆS OGSÅ: JAMES TIL UNITED?

Andrea Belotti har i denne sæson været forrygende for Torino. Han har i denne sæson ikke gået ubemærket hen med 25 mål og 5 assist i 31 kampe fordelt over hele sæsonen. Endvidere har den 23-årige angriber haft 116 afslutninger.

Manchester United er ivrige efter den unge italianers underskrift, men som tingene ser ud i øjeblikket er det ikke sådan lige til, da de tyske mestre Bayern München og italianske mestre Juventus også er interesserede i italianerens underskrift.

LÆS OGSÅ: CONTES PLAN FOR DANSKE AC

Torino præsidenten Urbano Cairo tilføjer dog at den eneste transfer der er gældende er hvis en klub udløser Belottis frikøbs klausul på £84m,  dette er dog kun gældende i tilfælde af bud fra en udelansk klub.

Cairo tilføjer endvidere:

“Jeg mener at det er den rette værdi. Det er udelukkende kun gældende for udelanske klubber og ved du hvorfor? Fordi jeg ikke vil sælge Belotti i Italien. Endnu et år i Torino og ydeligere 30 mål vil gavne både ham og os.”

Har Belotti det der skal til for at slå igennem i England? Smid dit svar i kommentarfeltet.