Den 31 årig spanske landsholdspiller, Fernando Torres, er af de dygtige fodboldspiller, der har været aktiv i både engelsk, italiensk og spansk klubfodbold. Det spanske stortalent har derudover været blandt toppen af poppen i alle 3 ligaer. I England var han spillende for både Liverpool og Chelsea. I Italien var det A.C Milan og på nuværende tidpunkt triller Torres bolden i hjemlandet Spanien hos Atletico Madrid, hvor han også startede sin karriere.
Med sin store karriere har Fernando Torres haft æren af de helt store stjerner som kollegaer. Her kan blandt andet nævnes Andres Iniesta, Xavi, Didier Drogba, Frank Lampard and Eden Hazard. Men Torres er helt afklaret med, hvem han mener, der er den ideelle fodboldspiller Liverpool v Wolverhampton Wanderers - Premier League

Gerrard er Torres favorit fodboldspiller

Den bedste for mig er, og har været, Gerrard. Jeg ville vælge ham, over alle, til at stå bag mig på mit hold
Sådan udtaler Farnando Torres sig, da han blev spurgt af Marca Plus Magazine, hvem han forbinder med den ideelle fodboldspiller. Han forsætter:
Steven Gerrard er den bedste fodboldspiller jeg har spillet med gennem min karriere, så min ideelle fodboldspiller ville være lignede ham

Torres og Liverpool kaptajnen spillede sammen i 3,5 år på Anfield. Herefter sluttede Torres sig til Chelsea for 50 millioner pund i januar 2011. For den spanske landsholdsspiller er der noget specielt ved Gerrard:
Men han er mere end det – han er en god ven der, som en holdkaptajn, er der for hans spillere.
Dette kom særligt frem, da Torres overvejede hvorvidt han skulle skifte til Chelsea eller ej.

Torres indrømmer: Gerrad overtalt mig til at forlade Chelsea

Torres fik i slutningen af 2010 tilbudt at skifte fra Liverpool til Chelsea. Han søgte derfor råd hos hans ven og kaptajn:

Gerrard snakkede en del med mig, og selv da jeg fortalte, at jeg ville skifte, sagde han: ‘Tænk på dig selv. Gør hvad der er bedst for dig, fordi du har set, hvordan folk skifter og det er på tide. Du har ingenting at bevise’.” Fortæller Torres til The Sun.
Han ændrede min måde at se tingene på og viste mig, at jeg kunne nå meget højere end jeg altid havde troet. Jeg ved, at jeg vil aldrig finde en holdkammerat som ham.