Den 27-årige Tottenham-spiller Danny Rose rygtes væk fra klubben, og mod Manchester United. Det er også eftersom at 

Af Lasse D. Drescher

Sky Sports skriver at Tottenham-profilen Danny Rose rygtes væk fra Tottenham, og mod Premier League-storklubben Manchester United. Sky Sports skriver endda at Rose selv skulle ønske et skifte, til Old Trafford.

(Photo: Getty Images)

Den 27-årige engelske venstreback er tidligere rygtet mod Manchester United. Der er også kommet gang i rygterne, efter at José Mourinho gjorde det tydeligt at han ikke ønsker at bruge Luke Shaw som førstevalg.

Danny Rose dummede sig ifølge mange medier, i den seneste uge. Rose gik nemlig ud og udtalte, at han ikke forstår hvorfor ikke Tottenham-træneren Mauricio Pochettino har været ude og handle ind.

Det er en kommentar, som på ingne måde er faldet i god jord hos Tottenham-folket. Sky Sports skriver at Danny Rose forventes at koste omkring 415.000.000 kroner, at hente væk fra Tottenham.

Vinker Tottenham farvel til endnu en profil?

Sky Sports understreger dog at de er i tvivl om Tottenham vil vinke farvel, til endnu en forsvars-profil. Tottenham har allerede vinket farvel til den engelske højreback Kyle Walker, som skiftede til Manchester City for et højt beløb.

Det kan være at Tottenham foretrækker at få styr på situationen, og beholde den 27-årige Danny Rose frem for at sælge ham.

Læs også: Chelsea-legende: Hvorfor blev Matic solgt?