Tottenham har ifølge engelsk medie dropper Wilfried Zaha, fra Crystal Palace. Istedet kigger de på Manchester United-profil, som mangler spilletid.

Af Lasse D. Drescher

Premier League-storklubben Tottenham, har stor interesse i at finde en ny kantspiller. De har i længere tid vist interesse, i Crystal Palace-stjernen Wilfried Zaha. Den hurtige kantspiller har været velspillende, men prisen som Crystal Palace kræver, er formentlig alt for høj.

(Photo by Clive Brunskill/Getty Images)

Crystal Palace kræver ifølge Daily Mail, omkring 600.000.000 kroner, for den 25-årige kantspiller. Der er ingen tvivl om at Wilfried Zaha er god, og han er formentlig den største profil som Crystal Palace har i deres trup.

Nu forventes det at Tottenham har en anden spiller i kikkerten, og han spiller til dagligt for Manchester United. Det er den 22-årige franske kantspiller Anthony Martial, som hele tiden er omtalt i medierne.

Eftersom at Anthony Martials fremtid er tvivlsom, da man ikke ved om José Mourinho vil give Martial chancen, eller om han vil bænke ham. Dog forventes det at Tottenham måske kan sikre sig Martial lidt nemmere, end hvis de skulle have fat i Wilfried Zaha.

Manchester United har nemlig vist stor interesse, i Tottenham-profilen Toby Alderweireld. Den belgiske midtstopper er ifølge mediet, værdisat til omkring 465.000.000 kroner. Derfor kan Tottenham måske bytte sig til Anthony Martial.

Hvem vinder mest, på en mulig byttehandel?

Anthony Martial har i 136 kampe, for Manchester United formået at lave 36 scoringer og 26 assist. Dog forventes det at hvis Tottenham vil have franske Martial, så skal de også sende en af deres spillere væk.

Spørgsmålet er så, om det er noget de har interesse i. Men det forventes som sagt, at det bliver noget billigere, end hvis de skulle sikre sig Toby Alderweireld. Da de muligvis vil kunne lave en direkte byttehandel, medmindre Manchester United kræver mere end blot Alderweireld.

Læs også: Udlejet FC Barcelona-spiller er eftertragtet