Der er interesse i udlejet FC Barcelona-spiller, fra Premier League-klubben West Ham og den italienske klub Inter Milan.

Af Lasse D. Drescher

Premier League-klubben West Ham, har ifølge engelsk medie stor interesse i udlejet FC Barcelona-spiller. Det er den brasilianske midtbanespiller, Rafinha, som i denne sæson har været udlejet til Serie A-storklubben Inter Milan.

(Photo by Aitor Alcalde/Getty Images)

Det tyder på at efter at Manuel Pellegrini har overtaget trænersædet hos West Ham, vil der ske store ting til sommer. Rafinha er så en af de større spillere, som Premier League-klubben forventes, at have stor interesse i.

Rafinha nåede i løbet af tre sæsoner, at spille 75 kampe for FC Barcelona. I den seneste sæson hvor han var udlejet, til Inter MIlan. Står den 25-årige brasilianske midtbanespiller noteret, for 17 kampe, og to scoringer.

Ifølge Football London, står det rimelig klart at FC Barcelona gerne vil indkassere, de penge de kan, på et salg af Rafinha. Dog er der tvivl om hvor vidt Rafinha for alvor er på vej, mod den engelske klub West Ham.

Så det tyder på nuværende tidspunkt på, at Inter Milan og West Ham begge har interesse i Rafinha. Så derfor skal de formentlig kæmpe om, den brasilianske midtbanespillers underskrift, da det samtidig står helt klart, at FC Barcelona ikke har planer om at beholde Rafinha.

Ser vi Rafinha forlade FC Barcelona?

Rafinha var i starten hos FC Barcelona, en spiller som mange troede havde en lys fremtid foran sig, i storklubben. Dog formåede Rafinha aldrig for alvor at slå igennem, hos FC Barcelona. Derfor er han nu på vej væk fra klubben, da de ikke ser grund til at beholde ham.

Hvilket også er forståeligt, da der ikke er nogle grund til at FC Barcelona beholder Rafinha. Samtidig med at det heller ikke er godt for Rafinha, hvis han skal sidde på bænken hele tiden, han har brug for spilletiden.

Læs også: AS Roma-stjerne rygtes mod kinesisk fodbold