Den danske profil Christian Eriksen er endnu engang eftertragtet. Ifølge Calciomercato er det Liverpool og Juventus, som har 25-årige Eriksen i kikkerten.

Af Lasse D. Drescher

Den 25-årige danske Tottenham-stjerne Christian Eriksen, har været yderst velspillende. Det italienske medie Calciomercato skriver, at Serie A-storklubben Juventus og Premier League-klubben Liverpool jagter den danske profil.

(Getty Images)

Christian Eriksen er uden tvivl en af de største stjerner, hos Premier League-storklubben. De fleste forventer ikke at se den danske stjerne, forlade Tottenham. Eftersom at det meldes at Christian Eriksen er meget tilfreds og glad hos Tottenham.

Men der er altid den store tvivl om hvor længe Tottenham kan holde fast, i stjernerne Harry Kane og Christian Eriksen. Da det er blevet gjort klart, at de to profiler gerne vil ud og kæmpe om trofæer hver sæson.

Der er gang på gang tale om hvor vidt Tottenham er stærke nok, til at kæmpe med om trofæer eller ej. Træneren Mauricio Pochettino sættes også i forbindelse, med et skifte til den spanske storklub Real Madrid.

Calciomercato skriver samtidig at Tottenham formentlig kan få svært ved, at holde fast i Christian Eriksen. Hvis en af de to førnævnte klubber viser stor interesse, og sender et kæmpebeløb mod London-storklubben.

Det italienske medie fremhæver at chancen for at Juventus vinder trofæer, er noget større end Tottenhams. Juventus er stadig det helt store hold i italiensk fodbold, og de er ret dominerende. Tottenham har fortsat problemer med at etablere sig i toppen af Premier League.

Dette afgør hvor vidt Eriksen forlader Tottenham eller ej

Så derfor forventes det at det som afgør muligheden for et skifte, afhænger af flere ting. Først og fremmest er det selvfølgelig beløbet som Tottenham bliver tilbudt. Det afhænger samtidig også af hvordan Eriksen har det, og om han ønsker et skfite væk.

Lige nu tyder det dog ikke på at hverken Christian Eriksen eller Harry Kane, har planer om at forlade den engelske storklub.

Læs også: Video: Se Moratas lækre kæreste i fræk danse-video