Ung Ajax-profil er fortsat jagtet af Tottenham og FC Barcelona. Men hvor den unge hollænder kommer til at spille fremover, må tiden vise.

Af Lasse D. Drescher

Tottenham har i sommerens transfervindue ikke hentet en eneste spiller til klubben. Dog har de stadig formået at sikre sig tre sejre og et nederlag, i deres første fire Premier League-kampe. Mange mener at Tottenham ser stærke ud, men om de kan vinde trofæet er der tvivl om.

(Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images)

Den engelske storklub har ifølge det engelske medie The Guardian, for alvor vist stor interesse i hollandsk Ajax-stjerne. Det er midtbanespilleren Frenkie de Jong, som tidligere har været sat i forbindelse med et skifte til enten Tottenham, eller den spanske storklub FC Barcelona.

Tottenham har haft succes med at hente spillere, som tidligere har været hos Ajax Amtserdam. Der er her tale om spillerne Jan Vertonghen, Davinson Sanchez og så den helt store Tottenham-stjerne, nemlig danske Christian Eriksen.

The Guardian mener at Frenkie de Jong kan minde en del om Luka Modric, som i flere sæsoner var en stor stjerne hos Tottenham. En kreativ boks til boks spiller, er en som de godt kunne bruge hos Tottenham, skriver mediet om den engelske storklub.

Er taktikken god for den argentinske træner?

Det forlyder sig ifølge mediet om, at Tottenham har planer om at byde omkring  330.000.000 kroner, for den 21-årige hollandske Ajax-stjerne. Dog må det fastslås at FC Barcelona også har stor interesse, så derfor kan det ende ud i en kamp, om hollænderen.

Mauricio Pochettino har længe udtryk stor tiltro, til unge spillere. Pochettino gør hvad han kan, for at skabe et Tottenham-hold som kan spille sammen i flere sæsoner. Så de for alvor kan spilles godt sammen, før at de kommer op i årene og derfor skal erstattes.

Læs også: Griezmann er uforstående: Jeg fortjener at være blandt de tre bedste