Den franske kantspiller Moussa Sissoko forventes at forlade Tottenham, i den nærmeste fremtid. Et engelsk medie skriver at der er stor interesse i Sissoko fra den spanske La Liga-klub Valencia.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie Talksport skriver at den spanske klub Valencia, har stor interesse i at hente Tottenham-flop til klubben. Den 28-årige franske kantspiller Moussa Sissoko, har i en længere tid været rygtet væk fra Tottenham.

(Photo: Getty Images)

Tottenham-spilleren Moussa Sissoko har tidligere på sommeren, været rygtet mod hjemlandet Frankrig. Det er den franske Ligue 1-storklub Marseille, som har vist interesse i Moussa Sissoko tidligere.

Dog skriver mediet Talksport at det primært er den spanske klub Valencia, som viser stor interesse i den franske Tottenham-kantspiller. Det formentlig også eftersom at Valencia nu har udlejet den portugisiske kantspiller Nani.

Derfor kunne 28-årige Moussa Sissoko direkte erstatte Nani på kanten, for det spanske mandskab. Moussa Sissoko forlod Newcastle og skiftede til Tottenham, for et rimelig højt beløb. Derfor må det understreges at der blev forventet meget, af den 28-årige franskmand.

Tottenham forventes at tabe mange millioner

Det forventes ifølge Talksport at Tottenham har interesse i at sælge Moussa Sissoko. Mediet understreger samtidig at Tottenham forventes at tabe mange penge, på et salg af den franske kantspiller.

Læs også: Målet alle snakker om: FCM-spiller klæder Barcelona-forsvar fuldstændig af