Tottenham-spilleren Kevin Wimmer rygtes væk fra Tottenham, og mod Premier League-konkurrenten Southampton. Den 24-årige forventes at forlade Tottenham, efter manglende spilletid i en lang periode.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie The Mirror, skriver at Premier League-klubben Southampton jagter Tottenham-spiller. Der er tale om den østrigske midterforsvar Kevin Wimmer, som rygtes væk fra White Hart Lane.

(Photo by Alex Morton/Getty Images)

Den 24-årige forsvarsspiller har ikke rigtig fået så meget spilletid hos Tottenham Hotspur. Wimmer er primært blevet brugt, såfremt at en af de foretrukne har været skadet eller ude med karantæne.

The Mirror gør det også klart at de mener, at Kevin Wimmer bør overveje at forlade Mauricio Pochettinos Tottenham-trup. Eftersom at Wimmer har været hos Tottenham de sidste to sæsoner, hvor det jo ikke er blevet til meget spilletid.

Det er altså kun blevet til 14 kampe for Kevin Wimmer, hos Tottenham Hotspur. Det er også vigtigt at nævne det ikke er i den netop afsluttede sæson, men det er i løbet af de sidste to sæsoner.

Bør den 24-årige forsvarsspiller overveje Tottenham-exit?

Det velkendte medie skriver samtidig at Wimmer forventes at koste, omkring 170.000.000 kroner. Mediet mener samtidig at det ikke bør blive et problem at sikre sig Wimmer, for Southampton.

Eftersom at den 24-årige Kevin Wimmer ikke ligefrem er eftertragtet, af mange klubber rundt omkring i Europa.

Det er også vigtigt ifølge mediet, at nævne at konkurrencen hos Tottenham Hotspur er rimelig hård. Der er Toby Alderweireld og Jan Vertonghen som sidder ret så sikkert, på forsvarspositionerne.

Læs også: Juventus ser ud til at miste stjernespiller, efter der er blevet lagt et ud på en halv milliard