Tottenham vil eftersigende forstærke den bagerste kæde og samtidig sikre fremtiden i midterforsvaret de næste mange år. Det vil nemlig hente en ung, talentfuld spiller i Lyon til sommer. 

Af David Paris 

Premier League-klubben Tottenham Hotspurs ser du til at blive nummer nummer to i dette års Premier League. Bliver andenpladsen en realitet, betyder det, at London-klubben skal spille Champions League, og så kommer der både tv- og merchandise-penge i kassen.

Disse penge vil klubben med træner Mauricio Pochettino ved roret investere i en holdbar løsning. En løsning, der skal sikre, at der bliver lukket mindre mål ind, og samtidig at der ikke skal købes flere spillere ind til den position de næste mange år. Løsningen hedder Samuel Umtiti og spiller til dagligt for den franske klub Lyon.

Umtiti er midterforsvarer men kan også spille på venstreback eller på den defensive midtbane, hvis det bliver nødvendigt. Den franske ungdomslandsholdsspiller er 22 år, men har allerede spillet over 50 kampe for Lyons førstehold.

Tottenham vil handle til sommer

Ifølge det engelske medie Goal, skulle kilder tæt på Tottenham melde, at Umtiti står aller øverst på englændernes ønskeliste. Angiveligt skulle Tottenham være klar med et bud til sommer, og så er spørgsmålet bare om Lyon vil spille deres talenfulde forsvarsspiller?

Desuden skulle klubben også være interesseret i Lyons angriber Alexandre Lacazette, men også Arsenal og Manchester City har meldt deres interesse i denne spiller.

Læs også: Arsene Wenger vil erstatte Per Mertesacker med fransk stortalent fra Lyon

Læs også: Tottenham viser interessse i La Liga-spiller