FC Barcelona-spilleren André Gomes forventes ifølge engelsk medie at forlade den spanske storklub. Der er interesse fra Premier League-storklubben Tottenham.

Af Lasse D. Drescher

Det velkendte engelske medie The Telegraph skriver, at Premier League-storklubben Tottenham har interesse i FC Barcelona-spiller. Den portugisiske FC Barcelona-spiller André Gomes er spilleren, som Tottenham jagter.

(Photo by Manuel Queimadelos Alonso/Getty Images)

Mediet melder dog samtidig at det ikke er på en permanent aftale. Det starter først og fremmest ud med at Tottenham, har interesse i at leje den 24-årige portugiser André Gomes med muligheden for en permanent aftale.

André Gomes forlod La Liga-klubben Valencia i sidste sæson, for at skifte til den spanske storklub FC Barcelona. Den portugisiske midtbanespiller skiftede til FC Barcelona, og prisen lød på omkring 300.000.000 kroner.

Den 24-årige portugiser har i den seneste sæson spillet 30 kampe, for FC Barcelona. Det er i de kampe blevet til tre mål og en enkelt assist. Der meldes dog ikke noget om hvad prisen for at lege André Gomes vil være.

Er det en solid signing såfremt det lykkes for Tottenham?

Det engelske medie understreger at det vil være en stor signing, såfremt Tottenham formår at sikre sig FC Barcelona-spilleren. Dog forventes det ikke at blive en permanent aftale, i første omgang.

Læs også: Manchester City-midtstopper rygtes mod Premier League-konkurrent