Det tyder ifølge engelsk medie på at Crystal Palace har fundet deres forstærkning, til midterforsvaret. Det er Eliaquim Mangala og Mamadou Sakho som har været rygtet til klubben.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie Independent skriver at den 26-årige franske midtberforsvar Eliaquim Mangala, forventes at forlade Manchester-klubben. Der er ifølge det engelske medie stor interesse i Manchester City-stopperen fra Premier League-konkurrent.

(Photo by Clive Rose/Getty Images)

Premier League-klubben som viser interesse i Eliaquim Mangala, er Premier League-klubben Crystal Palace. Palace har tidligere vist interesse i Liverpool-midterforsvaren Mamadou Sakho, dog meldes det at Palace foretrækker at hente Mangala til klubben.

Prisen ifølge det engelske medie ligger på omkring 185.000.000 kroner. Det er ifølge Independent mindre, end hvad det forventes at Liverpool kræver for den franske midterforsvar Mamadou Sakho.

Liverpool forventes at kræve omkring 245.000.000 kroner, for den franske midtstopper Mamadou Sakho. Sakho var udlejet til Crystal Palace i sidste sæson, og Sakho formåede at blive en fan-favorit.

Dog må prisforskellen på de to franske midterforsvare gøre, at Eliaquim Mangala formentlig skfiter til Crystal Palace frem for Liverpool-stopperen Mamadou Sakho.

Det tyder på at Manchester City taber penge

Eliaquim Mangala skiftede tilbage i 2014 fra FC Porto, til Manchester City. Prisen på daværende tidspunkt lå på omkring 330.000.000 kroner. Nu forventes det så at Manchester City kan sælge Mangala for 185.000.000 kroner.

Det må derfor understreges, at Manchester City forventes at tabe en del millioner på et eventuelt salg af den 26-årige Eliaquim Mangala.

Læs også: Everton-profil rygtes mod Premier League-storklub