Den 24-årige FC Porto-forsvarsspiller Alex Telles rygtes ifølge Sportwitness væk fra FC Porto. Der er stor interesse i den brasilianske venstreback fra Premier League-storklubben Tottenham.

Af Lasse D. Drescher

Den 24-årige FC Porto-spiller Alex Telles har været velspillende, og det har ifølge engelske medie resulteret i interesse. Det er ifølge mediet Sportwitness Premier League-storklubben Tottenham, som skulle have brasilianeren i kikkerten.

Porto’s Portuguese forward Andre Silva celebrates after scoring goal with teammates during the Premier League 2016/17 match between FC Porto and CD Tondela, at Dragao Stadium in Porto on February 17, 2017. (Photo by Pedro Lopes / DPI / NurPhoto via Getty Images)

Mediet meddeler at Tottenham skulle have haft scouts sidende, da FC Porto og Besiktas i går mødtes i Champions League. FC Porto formåede dog ikke ligefrem at imponere, og de tabte med 1-3 hjemme på eget græs.

Det engelske medie mener samtidig at de formentlig har svaret på, hvorfor det er at Tottenham pludseligt viser interesse i FC Porto-forsvarsspilleren. Englænderen Danny Rose har nemlig været rygtet meget væk fra Tottenham.

Sportwitness skriver at Alex Telles som tidligere nævnt, måske kunne gå direkte ind og erstatte Danny Rose hos Tottenham. Det forventes samtidig at Danny Rose kan blive solgt for en ekstrem høj pris, samtidig med at Telles formentlig bliver en del biligere at sikre sig.

Hvad bliver prisen på Alex Telles mon?

Der meldes dog ikke noget om en forventet pris, på den 24-årige brasilianske venstreback. Men det forventes ikke at prisen bliver så høj, da Alex Telles ikke ligefrem er eftertragtet af flere klubber.

Læs også: Liverpool: Dropper van Dijk for at hente hollandsk landsholdsholdskollega