Den tyske Hoffenheim-angriber Mark Uth rygtes ifølge engelsk medie mod Premier League-storklubben Tottenham. Det meldes at 26-årige Mark Uth kunne blive reserve for Harry Kane.

Af Lasse D. Drescher

Den 26-årige Hoffenheim-spiller Mark Uth rygtes ifølge det engelske medie Hitc væk fra Bundesliga-klubben. Der er ifølge mediet interesse fra Premier League-storklubben Tottenham Hotspur.

(Photo by Alex Grimm/Bongarts/Getty Images)

Mark Uth har for alvor slået igennem i denne sæson, hvor den tyske angriber har formået at lave tre Bundesliga-scoringer i tre kampe. Mark Uth slog igennem hos den hollandske klub SC Heerenveen før han skiftede til Hoffenheim.

Det må jo understreges at Tottenham ikke har stor succes, med at hente angribere til klubben fra den hollandske liga. Mediet understreger at Vincent Janssen jo er et kæmpe flop hos Tottenham, og han lavede ikke andet end mål hos AZ Alkmaar.

Mediet understreger dog at den 26-årige tysker Uth ikke kun laver mål, men at han også kan sætte holdkammeraterne op. Mark Uth formåede i 37 kampe for SC Heerenveen at lave 20 liga-mål.

Kan tyskeren acceptere rollen som reserve?

Det meldes dog ikke at Mark Uth skal forvente at kunne overtage for Harry Kane. Den tyske angriber bliver kun en Tottenham-spiller, såfremt han acceptere at han er reserve fra den engelske stjerne Harry Kane, skriver det engelske medie.

Læs også: Chelsea-stjerne kan forlade Stamford Bridge til januar