22-årige Divock Origi rygtes fortsat væk fra Liverpool. Der er ifølge engelsk medie interesse i Origi, fra Premier League-konkurrenten Tottenham.

Af Lasse D. Drescher

Liverpools angriber Divock Origi har i den seneste periode, været rygtet væk fra Premier League-storklubben. Der er ifølge The Telegraph stor interesse fra Premier League-konkurrenten Tottenham.

(Photo by James Baylis – AMA/ via Getty Images)

Dog meldes det samtidig at Divock Origi ikke forventes at blive solgt, men bare udlejet. Det forventes nemlig at Jürgen Klopp gerne vil have Divock Origi i klubben, der kan dog være problemer med spilletiden for den unge belgier, hos Liverpool.

The Telegraph skriver samtidig at Divock Origi sagtens kan udvikle sig, og blive en solid spiller for mange Premier League-klubber, også Liverpool. Det kræver bare at den 22-årige belgiske angriber får godt med spilletid.

Lang vej til startpladsen hos Liverpool

Mediet skriver samtidig at Origi har en del vej op til startpladsen, hos Liverpool. Det tyder ifølge Telegraph på at rækkefølgen er således: Roberto Firmino, Daniel Sturridge som de to foretrukne. Derefter kommer Dominic Solanke, Danny Ings og så til sidst Divock Origi.

Læs også: Der er kamp om Liverpool-midtstopper