Tottenham jagter ifølge engelsk medie, en reserve til førstevalget Harry Kane. Tottenham har ifølge mediet italienske Ciro Immobile i kikkerten, dog vil Lazio ikke sælge deres målfarlige angriber.

Af Lasse D. Drescher

Mediet Playingfor90 skriver at Tottenham har stor interesse, i solid Serie A-angriber. Det er den 28-årige italienske angriber, Ciro Immobile, som rygtes væk fra Lazio. Dog har Lazio været ude og fastslå, at de ikke har interesse i at sælge italieneren.

(Photo by Valeriano Di Domenico/Getty Images)

Ciro Immobile har været ekstremt velspillende, og har formået at lave rigtig mange mål. I 33 ligakampe har den 28-årige angriber, formået at sende 29 scoringer i netmaskerne. Det er kommet som en overraskelse for mange, da de ikke havde forventet så meget af Immobile.

Tottenham jagter en angriber, som kan være reserve til det klare førstevalg, nemlig Harry Kane. Dog er der stor tvivl om, hvor vidt Tottenham bør investere i så stærkt en angriber, blot som reserve til Harry Kane.

Spørgsmålet er samtidig også om Ciro Immobile ville forlade Lazio, hvis Tottenham for alvor kom med et bud. Da han jo nok godt ved, at han ikke ville blive foretrukket foran Harry Kane, som er den helt store angrebsstjerne.

Hvem kan Tottenham hente til klubben?

Men Lazio fastslår også, at de ikke vil sælge Ciro Immobile. Så derfor forventes det at italieneren bliver, hos den italienske storklub, i den kommende sæson. Tottenham hentede Fernando Llorente til klubben, i håbet om at han kunne være en solid reserve.

Roberto Soldado har også været en Tottenham har forsøgt sig med, og ingen af de to førnævnte spillere, har for alvor slået igennem. Vincent Janssen er også en angriber, som har skuffet. Det tyder nu på Tottenham skal ud og jagte en ny spiller.

Læs også: Liverpool tæt på offensiv-spiller fra Ligue 1: Han er da ikke god nok til at erstatte Coutinho – eller hvad?