Premier League-storklubben Tottenham har ifølge engelsk medie stor interesse, i den brasilianske PSG-kantspiller Lucas Moura. Der kan ifølge mediet godt nå at falde en handel på plads i januar.

Af Lasse D. Drescher

Mediet Hitc skriver at PSG-spilleren Lucas Moura forventes at forlade, den franske storklub i januar. Der er nemlig stor interesse i den brasilianske kantspiller fra flere storklubber, samtidig med at PSG gerne vil sælge nogle spillere.

(Photo by Jean Catuffe/Getty Images)

Lucas har tidligere været rygtet mod Premier League-storklubben Manchester United. Det meldes dog nu at Manchester United ikke længere har den samme interesse, i Lucas som de tidligere har haft.

Det meldes nu at den spanske klub Real Betis, og Premier League-storklubben Tottenham viser stor interesse i Lucas. Det forventes at Mauricio Pochettino og Tottenham er rimelig store favoritter.

Real Betis er nemlig ikke ligefrem en europæisk storklub. Derfor forventes det ikke at de har så meget at lokke Lucas med, og derfor er Tottenham kæmpe favoritter. Da den engelske storklub kan tilbyde Europa League eller Champions League.

Grunden til at Manchester United ikke længere har stor interesse i Lucas Moura, er ifølge mediet grundet de har fået styr på situationen. Planen var at Lucas kunne erstatte den armenske landsholdsspiller Henrikh Mkhitaryan.

Det vel forståeligt at Manchester United har droppet interessen?

Manchester United har dog i disse dage sikret sig Arsenal-stjernen Alexis Sanchez, samtidig med at Henrikh Mkhitaryan så tog turen til Arsenal. Derfor har Manchester United fået udskiftet Henrikh Mkhitaryan, og derfor er der ikke brug for brasilianeren Lucas.

Hitc mener samtidig at Lucas har niveauet, til muligvis at kunne sikre sig en plads i startopstillingen hos Tottenham. Dog er der tvivl om hvem af Tottenhams nuværende offensiv der så skal bytte plads med Lucas, men det forventes at det bliver Dele Alli.

Læs også: Medie afslører: Sanchez skifter til Manchester United hvis denne spiller forlader Old Trafford