Tottenham-stjernen Harry Kane meldes måske ikke klar, til lørdagens kamp mod Manchester United. Det meldes at Kane har problemer med baglåret, efter sidste weekends sejr over Liverpool.

Af Lasse D. Drescher

Mediet 101greatgoals melder at Tottenham-stjernen Harry Kane måske ikke når, at blive klar til den store Premier League-kamp i weekenden. I lørdagens tidlige Premier League kamp tager Manchester United hjemme på Old Trafford, imod Tottenham Hotspurs.

(Photo by Clive Brunskill/Getty Images)

Englænderen Harry Kane har været helt suveræn, og han har været en super vigtig spiller for Tottenham. Den farlige angriber forlod dog banen i sejren over Liverpool, med smerte i baglåret og det er formentlig stadig det som plager Kane.

Harry Kane blev sparet i gårsdagens Carbao Cup-kamp mod West Ham, hjemme på Wembley Stadium. Tottenham var foran med to mål ved pausefløjtet, men i anden halveg væltede hele Tottenham-holdet, og de endte med at tabe 2-3 til West Ham.

Der er mange som mener det er tydeligt at se forskellen på Tottenham-holdet. Der mangler ligesom den der superstjerne oppe foran, som mere eller mindre sender alt ind i netmaskerne bag modstanderens målmand.

Hvor vigtig er kampen egentlig?

Manchester United og Tottenham har begge 20 point på nuværende tidspunkt, så derfor er den kamp på lørdag super vigtig. At vinde den kamp er vigtigt både for historien og selvtilliden, men også for at man kan holde fast i Manchester City som er på 25 point.

Såfremt at Harry Kane ikke bliver klar til kampen, er der mange som mener at Tottenham får store problemer. Da de ligesom i gårsdagens nederlag til West Ham, vil mangle den store målfarlige angriber oppe foran.

De kan sætte Fernando Llorente ind på banen, men han har endnu ikke vist fantastisk form. Derfor skal Mauricio Pochettino formentlig i tænkeboksen, såfremt at Harry Kane ikke når at blive 100% klar til opgøret.

Læs også: Real Madrid jagter Manchester United-talent