Det er den 27-årige Tottenham-spiller Moussa Sissoko, som ikke har imponeret hos Premier League-storklubben. Nu rygtes franskmanden både mod en Premier League-konkurrent, men også mod Ligue 1.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie Talksport skriver, at Everton har interesse i Premier League-konkurrents spiller. Det er Tottenhams franske kantspiller Moussa Sissoko, som ifølge mediet kan være færdig hos Tottenham.

(Photo by Michael Regan/Getty Images)

Den 27-årige franske kantspiller havde en fantastisk EM-slutrunde med det franske landshold, og efter den slutrunde og solide præstationer hos Newcastle. Blev den franske kant solgt til Tottenham.

Det har dog på ingen måde været et godt skifte, for franskmanden som på ingen måde har slået igennem. Derfor forventes det også at Sissoko formentlig bliver solgt væk fra Premier League-storklubben.

Hvem vinder kampen om Tottenham-spilleren?

Mediet skriver dog samtidig at der også skulle være interesse, fra to franske storklubber. Det er de to Ligue 1-klubber Lyon og Marseille. Dog melder mediet at det er Everton, som skulle være i førersædet i jagten på Sissoko.

Der meldes dog ikke om en forventet pris, på den franske Tottenham-spiller. Dog understreger Talksport at Tottenham, ikke skal forvente at få det samme beløb tilbage, som de betalte for den franske kantspiller.

Læs også: Pengegrisk: Dortmund-stjerne på vej til Kina