Tottenham-spilleren Danny Rose blev rygtet til kinesisk fodbold. Danny Rose understreger hvorfor han ikke vil skifte til kinesisk fodbold.

Af Lasse D. Drescher

Dailystar skriver at Tottenham i januars transfervindue havde rig mulighed, for at tjene nogle gode penge. Hvis de altså havde accepteret det bud, som efter sigende skulle have kommet fra den kinesiske storklub Shanghai SIPG.

(Photo: Getty Images)

Den kinesiske storklub har tidligere hentet den velkendte Chelsea-spiller Oscar til klubben, og der kunne have været endnu en Premier League-spiller og finde i den kinesiske Super League. Dog blev handlen ikke til noget, og det er formentlig fordi der er en stor fremtid hos Tottenham, for den engelske forsvarsspiller Danny Rose.

Danny Rose foretrækker højt fodboldniveau

Dailystar skriver at Shanghai SIPG havde en overgangssum på omkring 335.000.000 kroner klar, i håbet om at danny Rose ville skifte fra Tottenham til Shanghai. Danny Rose skulle dog have udtalt, at han ikke ville skifte til kinesisk fodbold, fordi han når han stopper karrieren, vil kunne se tilbage på hans karriere.

Danny Rose vil gerne kunne glæde sig over, at han formentlig har vundet nogle store titler og trofæer, igennem hans fodboldkarriere.

Læs også: Everton vil have fat i Anderlecht-talent