Af Anders Lang Jensen

Der er ingen tvivl om at Tottenhams unge sprudlende mandskab er interessant for andre klubber. De fleste af holdets stjerner rygtes konstant til konkurrerende klubber som står klar med vanvidsbeløb for spillerne i London-klubben.

Photo by Clive Mason/Getty Images

De engelske kvalitetsspillere hænger absolut ikke på træerne og de store engelske klubber lurer på at gafle fra liga-konkurrenterne. Denne sommer var tilfældet med den engelske højreback Kyle Walker som skiftede netop Christian Eriksens Tottenham ud med Manchester City på Etihad Stadium.

Nu er et hold fra Manchester på spil igen, men denne gang dog Citys rivaler på Old Trafford. Tottenhams engelske venstreback Danny Rose er de seneste transfervinduer rygtet mod særligt Manchester United og nu melder engelske medier om en stor sommertransfer.

Photo by Catherine Ivill – AMA/Getty Images

Det engelske medie Daily Star erfarer i dag at både Chelsea og Manchester United jagter den hurtige back i Tottenham. Mediet skriver at italienske Antonio Conte ønsker Rose, men at interessen i et skifte til Old Trafford er stærkere for Danny Rose.

Angiveligt har Jose Mourinho identificeret Tottenhamprofilen som fremtidens stjerne på venstrebacken og et stort bud forventes at blive sendt mod Mauricio Pochettino og co. til sommer. Den engelske landsholdsstjerne er United klar til at smide £45m efter svarende til ca. 400 mio. kr.

Photo by Clive Brunskill/Getty Images

Denne sommer var Rose uheldigt ude at kommentere på Tottenhams transferpolitik og igennem længere tid har et skifte til de røde djævle fra Manchester været på rygtebørsen. De store lønninger og store transferhandler ønsker Rose at være en del af.

27-årige Rose har endnu ikke været i aktion for Christian Eriksen og co. i den hvide trøje. En knæskade holder englænderen på sidelinjen, men han forventes at træne med holdet igen i næste uge. Rose er en skadesplaget profil, men portugisiske Mourinho ønsker trods alt stadig at hente han transfermål nummer 1 til sommer.