Den 28-årige belgiske midterforsvar Toby Alderweireld er blandt Premier Leagues bedste forsvarsspillere. Engelsk medie skriver nu at Alderweireld måske kan forlade Tottenham, hvis ikke han får sit ønske opfyldt.

Af Lasse D. Drescher

Den 28-årige Tottenham-stjerne Toby Alderweireld kan måske ende med, at forlade London-storklubben næste sommer. The Evening Standard skriver at Chelsea skulle være klar, til at jagte den belgiske midterforsvar.

(Photo by Catherine Ivill – AMA/Getty Images)

Der er ingen tvivl om at den belgiske midtstopper, har været en af Tottenhams bedste spillere i den seneste lange periode. Toby Alderweireld er også blandt Premier Leagues bedste midterforsvare.

Toby Alderweireld og landsmanden Jan Vertonghen, har været yderst velspillende for Premier League-storklubben Tottenham. Den belgiske duo som Mauricio Pochettino bruger hos Tottenham, er betragtet som en af de bedste duoer i Premier League.

Den 28-årige belgiske midterforsvars agent har ifølge det engelske medie, gjort en ting klar. Det er at enten så får Alderweireld en forhøjet løn, ellers vil han gerne væk fra klubben.

Kan man stole på belgierens agent?

Dog må det understreges, at det er svært at forstå at Alderweireld måske forlader Tottenham. The Evening Standard understreger samtidig at de er tvivlsomme på hvor vidt man kan stole på, Toby Alderweirelds agents ord.

Agenten bør jo selvfølgelig fortælle den rene sandhed. Dog må der igen stilles spørgsmåltstegn ved rygtet, eftersom at Alderweirled virker meget glad og tilfreds hos Tottenham.

Læs også: Monaco-boss: Mbappe-handel var en af de mest succesfulde nogensinde