Ifølge The Mirror har Premier League-storklubben Tottenham, stor interesse i Dortmund-profilen Christian Pulisic.

Af Lasse D. Drescher

Ifølge det engelske medie, The Mirror, har Premier League-storklubben Tottenham stor interesse, i at sikre sig Bundesliga-spiller. Det er en af de unge profiler i den tyske liga, som til dagligt spiller for Borussia Dortmund.

(Photo by Martin Rose/Bongarts/Getty Images)

Spilleren som rygtes mod Tottenham, er den 19-årige Christian Pulisic. Den amerikanske kantspiller har været solid for Borussia Dortmund, i de kampe hvor han har spillet. Christian Pulisic får en del spilletid, så han skal overveje fremtiden nøje.

Pulisic står noteret for 42 kampe i denne sæson, for den tyske storklub. Amerikaneren har i de kampe formået at sikre sig fem scoringer og syv assist. Derfor forventes det ikke at Borussia Dortmund de har et ønske, om at lade den 19-årige Christian Pulisic forlade klubben.

Ifølge The Mirror, så er Christian Pulisic værdisat til omkring 300.000.000 kroner. Dog forventes det som sagt, at Borussia Dortmund gerne vil gøre hvad de kan, for at holde fast i den velspillende kantspiller.

Christian Pulisic er ifølge mediet, et af nutidens største talenter. Det viser også en del om Pulisics nivea, når han på en sæson kan formå at sikre sig, 42 kampe for den tyske storklub Borussia Dortmund.

Formår Dortmund at holde fast på deres unge profil?

Dog meldes der ikke stor interesse, fra andre europæiske storklubber. Så det tyder i øjeblikket på, at Tottenham har muligheden for at sikre sig Pulisic, uden den store konkurrence. Dog er det som sagt vigtigt, at huske, at Pulisic har været en af profilerne hos Dortmund i sæsonen.

Borussia Dortmund har været solide til at skabe talenter, og Christian Pulisic er endnu en til samlingen. Derfor må Borussia Dortmund også have en plan, om at holde fast i den unge amerikanske kantspiller.

Læs også: Gerrard vil genskabe Rangers: Disse stjerner vil han hente