Tottenhams manager, Mauricio Pochettino har tidligere udtalt, at han er tilfreds med sin trup og derfor ikke vil handle i januar. Det ser dog ud til, at manageren og klubben nu har skiftet mening. Han vil styrke sin trup, så holdet kan være med i kampen og Champions League pladserne i Premier League.

premier-bromwich-albion-league-west-everton-kevin-mirallas_3001153

Hele to spillere har Pochettino angiveligt i kikkerten. Den ene af dem er den belgiske Everton stjerne, Kevin Mirallas. Han har haft en forrygende sæson hos Everton, men han søger nu nye udfordringer. Tottenham er klar til at byde 150 millioner kroner for at få Mirallas Tottenham trøjen og det bud burde være nok for Everton.

Udover Mirallas, så vil Tottenham hente det engelske stortalen, Dele Alli. Det har i lang tid set ud til, at det var Newcastle, der skulle løbe med Alli, men nu ser det ud til at Tottenham har indtaget poleposition. Dele Alli spiller normalt på midtbanen for MK Dons, hvor han indtil videre har scoret 10 Premier League mål. Prisen skulle eftersigende ligger på omkring 100 millioner kroner.