Tottenham jagter ifølge engelsk medie en angriber, til at være der når Kane ikke kan. De kigger på en målfarlig La Liga-angriber.

Af Lasse D. Drescher

Ifølge engelsk medie har Premier League-storklubben Tottenham stor interesse, i at sikre sig en ny angriber. Dog som en reserve for Harry Kane, som er den helt store superstjerne hos Tottenham og i engelsk fodbold.

(Photo by Octavio Passos/Getty Images)

Spilleren som Tottenham de jagter, er Maxi Gomez som er angriber hos den spanske klub Celta Vigo. Maxi Gomez er blot 21 år gammel, og han er omkring 186 centimeter høj. Gomez er fysisk stærk, og derfor passer han egentlig godt til Premier League.

Da der i Premier League spilles rigtig hårdt, og på fysikken. Så derfor kan Celta-angriberen formentlig godt give modstanderne i Premier League nogle problemer. Tottenham har også jagtet en angriber, som kunne være en solid reserve til netop Harry Kane.

Tottenham har tidligere prøvet sig med Vincent Janssen, fra hollandsk fodbold. Dog blev det skifte ikke nogen succes, og lidt det samme skete med spanske Fernando Llorente. Derfor må Tottenham fortsætte jagten på en ny angriber, som kan bruges når der er brug for det.

Maxi Gomez var stærkt spillende for Celta Vigo, i den forgange sæson. Det blev til 36 kampe for Celta Vigo, og Maxi Gomez formåede at sende 18 scoringer i netmaskerne. Hvilket altså er en super solid statistik, for en angriber på 21 år.

Kan den unge angriber blive solid, i Premier League?

Dog bliver det ikke helt billigt for Tottenham, at sikre sig Maxi Gomez. Da Celta Vigo ikke har planer om at sælge deres målfarlige angriber, hvilket også er forståeligt. Der skulle være budt omkring 210.000.000 kroner på Maxi Gomez, men det har Celta Vigo afslået uden tøven.

Så det er tydeligt de kræver mange penge, hvis et salg skal overvejes på nogen måde. Så derfor må Tottenham formentlig lige i tænkeboks.

Læs også: Officielt: Atletico Madrid henter ny back