Tottenhams nye stadion ser fantastisk ud ovenfra – snart åbner det også for omverdenen. Spurs byder inden for på det nye White Hart Lane fra den kommende sæson.

af: Emil Plovgaard

Foto: Dan Mullan/Getty Images

Tag tiden 12 måneder tilbage. Da var Tottenham Hotspur en klub, som var hjemløs, og på vej til at starte en midlertidig residens på Wembley Stadium.

De sagde farvel til White Hart Lane med stil. Mauricio Pochettino gav holdet det bedste pointantal i deres tid i Premier League. Foran deres egne fans, brillerede Tottenham med god, offensiv fodbold. I mellemtiden kunne man se, at de første sektioner begyndte at tage form.

Det var en følelsesladet dag, da klubben og dens tilhængere sagde farvel på passende vis i maj 2017. Nu har spritnye billeder dog vist det imponerende arbejde, der er foregået de seneste 12 måneder.

Spurs’ nye stadion er begyndt at tage form. Og det bliver noget helt særligt. Hvert eneste foto, gør blot fansene endnu mere spændte på deres nye hjem.

Her kan du se nogle af billederne fra det nye stadion:

https://twitter.com/Spursblood/status/998272756641918976

Med spillere som Christian Eriksen, Dele Alli og Harry Kane er Tottenham parat til at udfordre Manchester City og de andre titeludfordrere i den kommende sæson. Fansene håber, at Pochettino og holdet vil være i stand til at tilpasse sig de nye omgivelser.

Foruden en kapacitet på 62.062, vil Spurs’ nye stadion også rumme den største tribune i europæisk fodbold, og nogle andre interessante funktioner. Der vil blandt andet være et rum fyldt med oste samt et bageri på selve stadionet.

Spurs flyttede ind på White Hart Lane i september 1899, 17 år efter klubben blev stiftet som Hotspur FC. Gennem de seneste tre sæsoner under Pochettino har de formået at slutte blandt de øverste fire i Premier League, som er lig med kvalifikation til Champions League.

En legende takker af – se Iniestas vanvittige statistik for Barcelona