I kender det alle sammen. I sidder med drengene. Kampen eller filmen er ved at dø hen, men så kommer der en rasende god joke ind fra højre. Pludselig er stemningen helt i top igen.

Der findes ikke noget, der kan skabe en bedre stemning end en god joke. En god joke skaber latter. Latter skaber god stemning.

Jokes om kvinder

Hvordan kommer man så med den gode joke, der får vennerne til at grine? Man skal finde et emne, som os mænd er gode til at lave sjov med. Her kommer så vores elskede kvinder ind i billedet. Der findes nemlig et utal af jokes om kvinder. Kvindejokes er altid en sikker vinder, og de findes i alle former og afskygninger.

Du kan finde alverdens blondine jokes osv. på nettet eller du kan forsøge at opfinde dine egne. I sidste ende er det jo ligeså meget fortælleren af joken som selve indholdet, der afgør, hvor god din joke bliver. Næste gang du er samlet med gutterne til bold eller FIFA og stemningen er der, så skyd nogle friske jokes af.

Latter er vigtigt for os

Gode jokes kan også andet end bare at samle os. En god joke og dens efterfølgende latter og smil er nemlig helt basal for vores humør og hverdag. Faktisk er der mange, der mener, at latter og grin er så fundamentalt for os mennesker, at det hører under kategorien for menneskers fysiske behov i Maslows berømte behovspyramide.

Så hvorfor holde igen med joksene? Lad os da blive bedre til at fyre jokes af i fællesskab og udbred den gode stemning noget oftere. Gode jokes kan altid drysse lidt ekstra krydderi på den gode aften med gutterne.