1880208Alexandre Lacazette har haft en helt fantastisk sæson i den franske Ligue 1. Lacazette har i alt optrådt 33 gange for Lyon i denne sæson og det er blevet til vanvittige 32 mål for den 24 årige franskmand. De mange mål har gjort ham til et emne i næste alle Europas storklubber.

Lacazette har særligt været rygtet til England, hvor klubber som Arsenal, Manchester United, Manchester City og Liverpool meget gerne vil have fingrene i ham. Lyon er dog meget opsatte på at forlænge med Lacazette for på den måde, at kunne presse prisen yderligere op ved et fremtidigt salg.

Afslører Lacazette sit Premier League skifte på Twitter?

Lacazette og hans klub Lyon har i den seneste måned været i forhandlinger om en mulig ny kontrakt. Lacazette ved dog godt, at der er interesse for ham i Premier League og derfor er forhandlingerne nu brudt sammen.

Der har ikke været nogle officielle udmeldinger om interesserede klubber, men Lacazette har dog sagt, at han kun vil til en klub, der skal spille med næste sæsons i Champions League.

En af de klubber, der skal spille i Champions League og som er meget interesserede i Lacazette er Arsenal. Arsene Wenger og han scouts skulle flere gange have holdt øje med Lacazette, som de er meget begejstrede for. Et bud på 280 millioner kroner skulle være klar til Lyon og Lacazette skulle angiveligt være klar på et skifte.

lacazette1

Her til morgen har franskmanden dog sat endnu mere gang i rygterne efter han har “favorited” (det samme som at “like”) sit første tweet nogensinde på Twitter. Det tweet han har “favorited” er et rygte om, at Arsene Wenger vil udnytte problemerne i Lacazettes kontraktforhandlinger til at hente fransk manden.

Tweeted fik dog kun lov til at stå som “favorite” hos Lacazette i nogle timer inden han for kort tid siden fjernede det igen – måske havde han afsløret for meget?