Mauricio Pochettino og Tottenham holder i øjeblikket øje med Celta Vigos uruguayanske angriber, Maxi Gomez, der kan blive London-klubbens dyreste spiller nogensinde.

Maxi Gomez Celta Vigo
Foto: Octavio Passos/Getty Images

Maxi Gomez kan meget vel foretage et skifte til Premier League til sommer. Tottenham fører i øjeblikket an i kampen om uruguayanerens underskrift. Det skriver den engelske avis, The Mail.

Gomez har indtil videre scoret 11 mål for Celta Vigo i denne sæson. Og det på trods af, at klubben i øjeblikket kun er et point fra nedrykningsstregen.

Den 22-årige angriber har en frikøbsklausul på 43,5 millioner pund i sin kontrakt, og dermed kan han blive den dyreste spiller i Spurs-historien.

LÆS OGSÅ: Mohamed Salah løfter sløret: Det vil jeg gerne opnå med Liverpool

Den nuværende transferrekord stammer fra, da man hentede Davinson Sánchez i Ajax tilbage i 2017. Han kostede klubben 42 millioner pund.

Men det kan også være, at Tottenham ikke skal betale den fulde pris for Maxi Gomez, skriver mediet videre.

Celta Vigo har nemlig store problemer, både sportsligt, såvel som økonomisk, og derfor kan de være nødsaget til at lade uruguayaneren gå for en billigere pris.

LÆS OGSÅ: Ekspert om City-stjerne: Han bør blive årets spiller i Premier League

Tottenhams træner, Mauricio Pochettino, er på udkig efter at forstærke sin offensiv frem mod den kommende sæson. Det skyldes navnlig, at Harry Kane er blevet skadet et par gange i løbet af sæsonen.

Derudover har Vincent Janssen og Fernando Llorente heller ikke formået at overbevise Pochettino om, at de har, hvad der skal til. Deres præstationer har simpelthen været for ringe, når de endelig har fået chancen fra start.

Mediet melder, at en af de to angribere er fortid i London-klubben til sommer, og det kan gøre rum til Maxi Gomez.

LÆS OGSÅ: UNITED-REKORD: Så mange penge får Solskjær til transfers