Juventus-stjernen Paulo Dybala har ifølge Calciomercato underskrevet ny kontrakt, som gør at Dybala vil tjene tæt på det landsmanden Higuain gør.

Af Lasse D. Drescher

Den 23-årige Juventus-stjerne Paulo Dybala er tidligere blevet rygtet væk fra den italienske storklub. Den unge argentiner har sammen med landsmanden Gonzalo Higuain stået for en størstedel af Juventus’ scoringer i den nuværende sæson.

(Photo: Getty Images)

Tilbage i 2015 blev Paulo Dybala hentet til Juventus, fra den italienske konkurrent Palermo. Dybala blev solgt for omkring 300.000.000 kroner. Der er ingen tvivl om at Dybala har tilspillet sig en meget højere værdi.

Det velkendte italienske medie Calciomercato, skriver nu at Juventus-stjernen Paulo Dybala har underskrevet en kontraktforlængelse med den italienske storklub. Dybala har ifølge mediet nu underskrevet en kontraktforlængelse som gælder frem til 2022.

Er det en fair lønfordeling?

Dybala går fra at tjene omkring 22.000.000 kroner årligt, til så at tjene omkring 52.000.000 i stedet. Det gør samtidig at Dybala bliver den Juventus-spiller med højest årlige løn, lige efter Higuain. Gonzalo Higuain tjener årligt omkring 56.000.000 kroner, ifølge Calciomercato.

Læs også: Real Madrid sejr: Ronaldo slår sindssyg sejr